Až zítra...

Až zítra...

Anotace: ...

Neopouštějme se ještě dnes,
udělejme to až zítra.
Špatně jsem se vyspala
a těžko bych to nesla.
Neopouštějme se tedy ještě dnes,
nechme to na zítra.
Na rty mi dáš
výstupní razítko o ukončení
našeho milostného románu.
Rozdány jsou karty,
platíme po právu.
Neztvrdnou nám srdce,
nejsou z perníku.
Nevracej mi klíče od bytu,
...mohly se Ti přece jen ztratit.
Nemusíš mi vracet klíče od bytu.
Kdybys ale někdy chtěl,
přijď se vrátit celý
Autor fijalka, 13.12.2012
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: přechodná záležitost, Jozef Bojanovský, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí