Básníkem v dešti

Básníkem v dešti

Anotace: jaké to je plakat v dešti

Plakat v dešti

to je plout mezi hvězdami s korábem bez plachet

nebo posolit moře vzpomínkami


Plakat v dešti

to je nebýt s tebou doma v posteli

protože jsi s jiným







Autor Jasmin de Paris, 13.12.2012
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Izza, Isquieasuus, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí