Sluha Smutek a pán Hněv

Sluha Smutek a pán Hněv

Anotace: ...

V mlze se zdá se něco hýbe
plazí se, dýchá, hýká a vyje
a v lůně luny i v cípech hvězd
zrodil se pocit, co ruce má v pěst

 

Vzpíná se zdá se až k nebi tmy
požírá noci, ale žere i dny
řev krve řeže, prohnilý zpěv
sluha to Smutek a pánem Hněv

Autor Muta cum liquida, 16.12.2012
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí