Odchody

Odchody

Anotace: .

Když se déšť vpíjí do země
a lidi se snaží tvářit šťastně
poslední červánky mizí ve tmě
poslední slova zní tak špatně.

Když sníh dopadá na ulici
a zima ti je ve vytopeném bytě
zjistíš že potřeba je si odříci
někdy i to co je srdci skryté.

Životy přicházejí i odcházejí
proč jen ty odchody jsou tak těžké
proč zbyde jen svazek orchidejí
proč jen vzpomínky zůstanou věčné.
Autor Larey, 16.12.2012
Přečteno 309x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale krásně napsané...

16.12.2012 14:37:26 | My2Mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí