Zapomnění

Zapomnění

Anotace: Černá křídla ve tmě tiše čekají v mém stínu se stejně schovají žádné ohlédnutí...

Černá křídla ve tmě tiše čekají
v mém stínu se stejně schovají
žádné ohlédnutí je neodhalí
perutě ty beztvaré tiše šeptají
neznám jejich slov
neznám jejich původu
snad temnota sama je stvořila
by nadějím mým se vysmála
ač je nevidím, stále mě pronásledují
nedají mi nadechnout
nedají mi vydechnout
by neprovázel mne perutí těch šum
neznám jejich slov
neznám jejich původu
význam neuniká mi však
o samotě šeptají
o samotě jejich píseň vypovídá
každé pírko šeptá samo
v rytmu písně, jež je spojuje
zapomnění...
Autor angelslayer, 17.12.2012
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí