Nevinná

Nevinná

Anotace: Byla. Ale koho to zajímá...

Srdce… Vyrvali Ti z těla.

Proto, že jsi nevěděla.

 

Zrcadla a sál beze dveří…

Stala ses jenom lovnou zvěří.

 

Šílení nepustí Tě ven,

Tvůj osud budiž zpečetěn…

 

Tančilas? Tedy tanči zas.

Dřív než Tě na popel spálí mráz.

 

Duši Ti vezmou, zničí tělo…

Jen aby navždy se zapomnělo…

 

Že jsi krásná, když jsi sama.

Trochu děvka, trochu dáma.

 

Bylas poupě teprve…

A zmazali Tě od krve.

 

Oči prázdné, dýchá z Tebe strach…

Všechno, co žilo, promění se v prach.

 

Štiplavý kouř a ty Tvé dlouhé vlasy…

Jak hrozná ztráta umučené krásy…

 

Padala hvězda a já šeptla: „Přej si…“

A Ty sis přála… Teď už tady nejsi….

Autor genca, 17.12.2012
Přečteno 386x
Tipy 10
Poslední tipující: malá Čarodějka, Bunney, Samanta, Noc17, Robin Marnolli, Petbab, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je hodně smutnej text...asi o někom, kdo ti byl blízký.

18.12.2012 02:48:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí