Svět je

Svět je

Anotace: ...

Svět je hokynář.
Počítá váhu věcí
podle toho jestli přinesou zisk do roka,
a ty sny které mají delší ocásky
považuje za vyvátý kouř.
Svět je hodinář.
Dělí bytí na úseky
a dává smysl a seká i věci,
které dávají smysl jenom vcelku
a jenom když se nebojíš chyb.
Svět je učitel.
Učí nás papouškovat názory,
spřádat je do nesmyslných koláží,
které sice vyhovují kontextu,
ale jsou nové jako vajíčko tyranosaura.
Svět je svět,
zvykej si...
Autor voedor, 19.12.2012
Přečteno 449x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je i řezník...

24.01.2013 08:11:37 | enigman

dobrej text:-)

19.12.2012 23:41:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí