Když slzy odbíjejí půl

Když slzy odbíjejí půl

Anotace: Sen, nebo realita. To každý sám si urči.

Když slzy odbíjejí půl
a v kuchyni jen prázdný stůl.

Co čekat dále od života?
Za oknem bláto, hnusná slota.
A kapky padaj po polštáři.
Mozek jen křičí-sprostý lháři!

Co sama jen počít touto dobou?
Venku jen vrány něco zobou.
Asi tvou duši k snídani.
Nastává další svítání.

Co mi jen přinese další den.
Kdo ví?
Otvírám oči.Děsný sen.
Či realita?

Občas se každý přepočítá...
Autor Paulín, 19.12.2012
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Sh' Abůn, Samanta, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí