Tak kdo z nás?

Tak kdo z nás?

Anotace: Zabij mě dřív, než zabiju já tebe ..

Jak nazvat vztah,

ve kterém jeden

je vrah?

Ale nikdo neví,

který z těch dvou

dřív vytasí

zbraň ..

 

Jak nazvat smrti pach,

jez ulpívá nám

na řasách

když ti říkám ráno

„lásko vstaň ...“

 

Je to náš soukromý závod

s časem

než omotám ti hrdlo

lasem

než bodneš dýku do mých

zad

 

Tak kdo z nás?

 

Potkáš ji?

 Nebo já jeho?

Kdo dřív si najde „důvod“

zabít toho,

kdo teď vedle něj tiše spí ..

 

a sní o zítřku,

který už nepřijde ..

Autor lalej, 23.12.2012
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Samanta, zamotán v nedospělosti, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdo u Vás vaří? A.

18.07.2019 02:02:48 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí