Tam, kde netančí se s perlami

Tam, kde netančí se s perlami

Anotace: význam je asi jasný...

Když padne noc
a tma rozlévá se městem
pode zdí se potkají 

a pokynou si gestem
pak se trochu přikrčí
k díře mezi cihlami 
a proplazí se na místo
kde netančí se s perlami
tam krev oči zbarvuje
a brýle jsou hříchem
tam nahé děvy souloží
pláč snoubí se se smíchem

Byl jsi tam už dole někdy?
Dole, kde létá se jen vzhůru?
Kde nejdřív cítíš chutě duh
a pak věsíš se na šňůru?

 

Byl?!

 

Než vzejde slunce v nové ráno
Všude planou modré ohně
tebe podél cihel ženou
masožravé vzducholodě
hlava plane, oči pálí
a sucho škrtí tvoje ústa
za touto zdí plnou smilstva
vzalo za své slovo úcta
prolézáš tou dírou ven
všedností zas otupět
jak vrány nebe zahalí
vracíš se však opět zpět

Do díry, která žere maso
jen zbytky ale vyzvrací
tam slepě kráčí zástup duší
ale žádná z nich se nevrací
 

 

Autor Muta cum liquida, 28.12.2012
Přečteno 635x
Tipy 5
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Avola, zamotán v nedospělosti, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí