Postapocaliptica

Postapocaliptica

Anotace: Psáno poněkud v depresi, tak nevím, co vy na to.

Proč má křídla nikdo nevidí?
Ptám se sám, ve, světě bez lidí.
Možná že je vidět nechtějí a hledají na konci naději.
Naděje už žádná není, toť Zákona smrti znění.
Jako včera to vidím a zpětně se za to stydím,
nehledám spásu v prorocích, světla se bojím,
tak žiju po nocích...
Holky mě nechtějí a nemají rády,
kromě stvůr nemám kamarády!
Nejlepší přítel je bestie, co z našeho smutku žije!!!
Autor Luki, 30.12.2012
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí