Proč

Proč

Anotace: ...

Proč tu sedíš, tvář máš v dlani,
Proč tvé slzy kapou na ni,
Proč tu sedíš ve smutku?
Proč trápíš se, Proč máš smutky,
Proč trápí tě tvoje skutky,
Proč se mučíš v zármutku?

Proč neprohlédneš, co se stalo,
Proč neřekneš si, co to dalo,
Proč neděkuješ životu?
Proč tu pláčeš, Proč jsi smutná,
Proč tu radost není nutná,
Proč hasne plamen na knotu?

Proč neuvěříš v sílu svoji,
Proč nepozvedneš hlavu k boji,
ať víra bolest nahradí.
Svět je přeci plný krásy,
v tom hledej semínka spásy,
a srdce tvé tě nezradí.
Autor Ičnisan, 02.01.2013
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney, ašari
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí