Korající...

Korající...

Anotace: ...

Po tváři stéká,
ošuntělá řasa.., sama.
nesměle vadnoucí..
korající srdce..

Náhoda, co nás dohromady svedla.

Ten okamžik nutnosti,
bez pravidel..
možností odejít.., utéci.
nesmějící se rty.

Prázdnota, co do duše se vkradla.
Autor lucie.Tee, 02.01.2013
Přečteno 388x
Tipy 9
Poslední tipující: blue, chci_uverit, Joe Vai, Toda, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí