Úryvek z debaty básničkářů.

Úryvek z debaty básničkářů.

Anotace: Asi žádná, je to jen kousek z rozsáhlého rozhovoru po jedné soc. síti. Která probíhala jen ve verších..

Ale ne nepřebolí mě nic,
ale tak co mám dělat když nezvladnu víc,
ranila mě osoba které jsem věřil,
tak ted už není sčím bych se svěřil,
ono pěkné je drsně se tvářit,
horší je srdce své vážit,
vážit ho naváze jak kus masa,
před kterým chvějí se prsa,
která jdou nahoru, dolů a nahoru,
možná jen nechápu smysl hovoru.
Třeba si myslí že štěstí je čeká,
avšak srdce..to se jen leká
Autor ViktorNefarian, 06.01.2013
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí