Trilobit

Trilobit

Anotace: smích

Jediná slza když kape
na svém lesklém povrchu
celý vesmír odráží
proč, když pláč začíná na pé
slza ta má předtuchu
že zem na zet zpřeráží

rozlomí půl na půl sama
planetu volným pádem
podél švu poledníku
ať dotek změní na drama
nepatrný vkladem
v oceánů indigu

tsunami vzedme, oči Tvé
suché nezůstanou být
ani na chviličku dál
světadíly vzaly zasvé
Tvůj smích jako trilobit
zkameněl.. abych se smál?
Autor Petbab, 07.01.2013
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mě taky :) i ta kapající slza..

08.01.2013 19:38:42 | Jiná

Tvůj smích jako trilobit zkameněl...za to máš tip,to mě dostalo nejvíc !

07.01.2013 17:10:08 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí