Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Pod nebem plným červánků,

dýchám vzduch těžký - bez vánku.

 

Poslouchajíc zpěv borovic,

maluji z mraků Tvojí líc.

 

S jazykem zamčeným za zuby

mlčím a svět je naruby.

 

Pod řasy vyrovnanými na víčku

rodí se slza a tančí na líčku.

 

Otázkou marnou ptám se anděla,

proč mi tě vzali - to se nedělá!

 

Jak socha sedím na pláži,

do písku kreslím cestu k oltáři,

... co nikdy nebude.

Autor JulCZa, 07.01.2013
Přečteno 345x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ti nevim, ty rýmy jsou jednoduchý...myslim to umíš líp napsat...

07.01.2013 22:25:30 | Robin Marnolli

:) Dá se říct, že o jednoduché verše mi šlo.. :)

08.01.2013 09:33:19 | JulCZa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí