Pád

Pád

Anotace: ...

Prošla jsem rušnou ulicí,
ze které popel déšť už smyl,
a srdce zvonu zvonící,
někdo lehce zastavil.

Čas se zpomalil a tiše čekal,
pod budovou lidé stáli,
starý muž svůj klobouk smekal,
jen děti v písku, dál si hrály.

Na tom domě, kdosi stojí,
z rukou křídla, mít by chtěl,
na zemi však z děr se rojí,
tichý bzukot lidských včel.

Muž co sklouzl na životní dráze,
a ukázal všem: co andělé již dávno vědí,
že lidé jen když přihlížejí zkáze,
zastaví se a beze spěchu
svými zraky - k nebi hledí.
Autor Annie the wolf, 08.01.2013
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Rezkaaa, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí