Vidím

Vidím

Anotace: ...

Vidím rudou růži
po které pramínek krve stéká
rozdrásanou kůži
a hada, co se z ní svléká.
 
Vidím mršinu vrány
v prachu cesty
a hluboké rány
mrtvé nevěsty.
 
Vidím strom proklálý bleskem
tichý, černý, navždy mrtví
diamant, co skví se leskem
a k hříchům duše nutí.
 
Vidím puklinu v zemi
ze které pára stoupá.
Kdopak řekne mi
proč jen byla jsem tak hloupá?
Autor Světlonosič, 11.01.2013
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí