Válka

Válka

Anotace: Válka není jen pouha hra

Válka, ta dáma v šatech z prachu
halíc se do krvavých závojů
co zanechává stopy strachu
uspává stovky konvojů

Válka to rozmazlené dítě
hraje jim podle sladkých not
zlověstné hází kolem sítě
prolijí víc než pouhý pot

Válka stařena v nové róbě
prosí je tiše o pomoc
však stele často v chladném hrobě
než skončí den a začne noc
Autor prouteny kosik, 14.01.2013
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: aley, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je pěkná, i rytmus se mi líbí.
celkově povedená od tebe
RM.

15.01.2013 13:35:50 | Robin Marnolli

děkuji

15.01.2013 15:39:20 | prouteny kosik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí