Plakala

Plakala

Anotace: každá bolest prý přebolí

Plakala
hlavičkou opřena o zídku
urnového háje
(táhla se v nedohledno)

Každá bolest prý přebolí
říkalas mi maminko...

chlad kamení na cestě zebe mezi prsty
cesta se klikatí
mezi hroby

Plakala
kdepak je můj kocourek
maminko?
Kam odešel?

každá bolest prý..

světékla hřbitovních svic
a slzy - drahokamy
rozbíjejí se o matčin hrob

každá bolest prý přebolí...
Autor Eleonore, 20.01.2013
Přečteno 441x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Miriska, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každá ne, ale jizvy pomalu pomalu srůstaj.

21.01.2013 00:02:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí