Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Někdy jsou chvíle, kdy je člověk opuštěný.

Já srdce jsem si zranila,
když jsem tě kdysi ztratila.
Tak jdu dál bez tebe,
sama opuštěná.

Život však letí dál,
teď žiji vzpomínkami.
Na naše přátelství,
a to co mi život vzal.

Jediná vteřina,
tlukot srdce do ticha,
jediné zatroubení,
života ukončení.

Proč jenom jsi mě strhla pryč,
ta bolest je jako bič.
Chci ihned teď vrátit čas,
slyšet zase tvůj milý hlas.

Vidět s tebou západ slunce,
jezdit s tebou ke koním.
Naše cesty bez konce,
s ukrytým tajemstvím.

Chybí mi tvůj smích,
a běhání po lese.
I skrz padající sníh,
dál po světě nese se.
Autor MeeShee, 24.01.2013
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: lucie.Tee, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí