Smutním pln radosti

Smutním pln radosti

Anotace: jeden z rozchodů.

Smutním pln radosti
Vznáším se v zemi
Jásám v své bolesti
Povídám němý

Umírám v davu
A nikdo tu není
Ztratil jsem hlavu
A nuly se cení

Všechno je nic
Nikde je všude
Rub nemá líc
První je druhé

Hřbet, co k nebi se shýbá
Je rovný jak luk
Slepý, co naň ho, se dívá
A všem je to fuk…

Nejsem kdokoli
A nikdo to ví
Bez otázky odpoví
I sen co bdí

A k čemu to je
No k čemu mi řekni
když pěkně je zle
a klidně jsem vzteklý


v Českých Budějovicích dne 7. 11. 2011
Autor Junnek, 28.01.2013
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Akrij8, lucie.Tee, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí