Zpátky na začátek

Zpátky na začátek

Anotace: Back to the start, running in circles

Zpátky na začátek,
Zpátky na nulu.
Pochopit smysl toho průběhu,
Uchytit smysl celého.
Nic není tak, jak má být.
Vlny přichází a odchází
Bez jakékoliv odezvy.
Zmítající se na samotné hraně,
Když už žádná cesta není.
Nebe odpovědi nepíše,
A vítr pouze mlčí.
Chybí mi ten smysl pro co žít,
A důvod, proč zase snít.
Zbylo pouze prázdno,
Černota okolo nás.
Jiskry v očích pohasínají,
Uhlíky v srdci umírají.
Díváš se na nebe a říkáš si,
Proč já?
Čekáš aspoň na malý náznak,
Zázrak, co připomene, že to nemáš vzdávat.
Ale všechno jen oněmělo.
Na slzy síla nezbývá.
Sedáš si na zem a víš, že je tam nic.
V Tvé duši, v Tvém srdci,
Že tam vůbec nic nezbylo.
Cesta není jasná, jak bývala.
Zanesl jí prach.
Tvá láska už není, tak čirá.
Má hořkou pachuť.
Je vůbec nějaký sen pravda?
Nebo je to jen výplod fantazie?

V poslední době už si nic nepřeju.
Možná jen klid svojí duši.
A mír svému srdci…
Autor Cassée Moteur, 28.01.2013
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojda ;) hezky jsi to trefila. Poslední dobou nemyslím na nic jiného ;)

03.02.2013 20:40:11 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí