Počty

Počty

Anotace: x

Čtyři stěny, šest, osm,
tohle je můj svět,
posun.

Kameny, zima a chlad,
má nedobytná pevnost,
můj hrad.

Dva, čtyři, šest známých,
možná že pravých,
možná že klamných.

Pocity zavřený v hlavě,
samota a strach
hlavně.

Slyšet smích z ulice
veselých lidí,
méně či více - žijí.
Autor LadyElis, 01.02.2013
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Träumer94, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí