Hořkosladké vzpomínky

Hořkosladké vzpomínky

Anotace: Snad v hvězdách je i roztříštěná duše...

Hledí na nebe
Poseté hvězdami
Touží vidět Tebe
Oči zalité slzami
Z dávné bolesti

Úsměv na tváři
Zhořkl vzpomínkami
Na krásnou tvář
Padlého anděla
Kterým ses stal

Touží sevřít Tvou ruku
Ve své vlastní dlani
Vnímat teplo doteku
Který jí je zapovězen
Již navždy

Prsty hladí trávu
Mrtvou a nehybnou
Tak jako její srdce
Když odešels'
Autor Santinan Black, 02.02.2013
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí