Opuštěný hrob

Opuštěný hrob

Anotace: Zelené oči, starý náhrobek a starý muž, který jediný ví, kdo tam leží...

Listy zavátý hrob
Mladé dívky
Kam nikdo nechodí
Kromě jednoho muže

Položí květiny
Pohladí náhrobek
Ve vlasech šediny
Na tváři úsměv
Zamilovaného kluka
Byl pro ni jediný

V očích má poslední slzy
Snad uvidí se brzy
Až i jeho vezmou si bohové
Tak jako vzali si ji
Jeho čarovnou vílu
A on zůstal opuštěný
Bez milované ženy
Se zelenýma očima
Autor Santinan Black, 03.02.2013
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Kozoroh 1, mauvais-ange, Ollie, Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí