V nebesích

V nebesích

Anotace: Báseň napsaná v letadle cca nad hranicemi mezi ČR a Německem...

Kdyby šel vrátit čas o malou chvíli,
o pár let zpět, kdy spolu jsme byli.

Vím, je to nemožné, když v nebi teď jsi,
andělé tělo Tvé přikrývají nebesi.

Vzpomínám na to, jak každičké ráno,
na otázku:"Chceš být jednou ženou mou?"říkalas Ano!

Oči jsi mhouřila, na čele vrásky,
a já s kluky u piva uzavíral sázky.

-na to, že do roka budeme svoji,
u oltáře navléknu prsten na ruku Tvoji.


Miluji létání, být výš a výš,
-jediná možnost, jak být si blíž.

Kdyby šel zrychlit čas, na poslední můj den,
utišit v hlavě hlas a splnit si sen -
- znovu spolu být...
Autor x.bobek, 05.02.2013
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná, Inna M., Fiši
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi tak.

05.02.2013 23:19:33 | Robin Marnolli

silný téma, ale slabě zpracovaný :(

05.02.2013 02:59:52 | Dehet

To jo, ta forma by chtěla trochu vypracovat, ale je to psaný srdcem...
Já myslim, že autor nechtěl ani tak ocenění za báseň, jako spíš toužil po vypsání...

05.02.2013 05:47:47 | Fiši

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí