Předzkoušková

Předzkoušková

Anotace: Tohle zkouškové je teda opravdu nářez :(. Spíš terapie, než tvorba, pocitová, rýmy primitivní

Tak už se smiř, už přestaň se prát,

Zbytečně o výhru nemožnou bojovat.

Jsi jako rybička, kterou už chytili,

Nedoufej, nevěř, že by tě teď pustili.

 

Čím víc sebou házíš, tím víc to bolí.

Lež v klidu, lež, modli se za cokoliv.

Vzdej se, ty hloupá, tak už vzdej se.

Do rukou Osudu odevzdej se.

 

Bude, co bude, s tím nemůžeš hnout!

Však dobře víš, že musíš mě poslechnout.

Už ses vyhrát snažila víc, než je zdrávo.

Netušíš? Na štěstí ty nemáš právo!

 

Copak se stalo, co broučku se stalo?

Všechno, co mohlo, se ti podělalo…

Ještě jedna věc zbývá a bude dokonáno.

Myslela sis, že to dokážeš, ano?

 

Probuď se, nehraj si se svojí cenou.

Ti lepší na tebe zapomenou.

Ty skončíš v bahně, zašlapaná.

A budeš si tam trpět sama.

 

Měli tě nechat snad umřít i raději.

Než srdci dětskému dát planou naději.

A ty jsi věřila, však oni taky.

Vážně sis myslela, že odešly mraky?

 

Ach ano, vím, že když na tebe se zamračí

Dojde ti, že ani nejvíce snahy tvé nestačí.

Otoč se, odejdi, tady dobré se nerodí…

Sama to udělej - stejně tě vyhodí.

Autor genca, 07.02.2013
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí