Duše a víra v ní

Duše a víra v ní

Anotace: básnička...

Sbírka: Posmrtný život

V bažině, v blátě,
až tam na dně
nebo skoro v útrobách chladné země,
co soustředí se ,
až do žáru většího než ohně,
či ve spleti všech špatných myšlenek,
tam kde nečeká se láska ani vděk...

Možná je ztracená v nekonečném vesmíru
nebo se topí v hlubinách oceánu.
A já nespoléhám na víru,
když vím, že není tu...
Autor Havran S-Krim, 09.02.2013
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí