Beznaděj

Beznaděj

Anotace: ...

Ach, ten pocit beznaděje.

Co se to jen se mnou děje?

Toužím, vím a nezvládám.

Stále si to přehrávám.

Jaké je to s tebou být.

Vedle sebe Tě cítit.

Nyní mohu pouze snít,

jak vedle Tebe mohu být,

jak naše ústa se dotýkají,

jak jsme na sebe nalepení,

jak ležím ve Tvém náručí.

Ach, mě to jednou umučí.

Šílená beznaděj, že s tebou nejsem.

Je to horší jak zlej sen.

Bez tebe se cítím prázdná,

jsem nešťastná.

Topím se v slzách,

ne, nejsem silná.

Jsem jen zkrátka

Tvoje milá -

toužící po Tvém objetí.

 

Autor Therentia, 17.02.2013
Přečteno 561x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Morgenstern, Richter Rosenheim
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadějí...

27.02.2013 23:44:19 | enigman

Jednou, časem :) Pěkné

27.02.2013 20:44:42 | Morgenstern

děkuji :)

27.02.2013 20:49:14 | Therentia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí