Ranní

Ranní

Anotace: pro někoho

Ležím celá zkroucená
když kolíbá se zem
jedna tepna zhroucená
tu mou si taky vem

bolest tříští ze všech tkání
tisknu ruku tvou
bodá do mě bez přestání
ruku navždy studenou

cítím šero, šeď sem vplouvá
sama jako převozník
dřívě krása, teď má zhouba
bezprizorní milovník
Autor Romísek, 19.02.2013
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí