O zvoncích

O zvoncích

Anotace: ...

Není rozumné
neposlouchat vlastní srdce.
Ale ono často mlčí,
jako by zapomnělo účel svého bytí
a bití.
A pak zase trhá
lístky jako Stravinského obecenstvo.

Není moudré
nevidět za špičku nosu.
Ale často mlčím,
aby krátkozrakým nespadla ta vločka
ze špičky.
Protože pak začnou
a trhají jako v pominutí smyslů.

Není správné
bít do cizích zvonů na poplach.
Ale není čas
ulít si svůj vlastní zvoneček,
a nespálit se.
A z toho kradeného
vytrhl stejně někdo bez milosti srdce.

Asi sběrač kovů...
Autor voedor, 19.02.2013
Přečteno 465x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Joe Vai, enigman, Avola, Miriska, Bunney
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná,taky bych zvonil :o)

20.02.2013 20:31:59 | Akrij8

co když ale není kovové...

19.02.2013 22:51:52 | enigman

tohle je krásný :-)
ty obrazy... úžasný

prostě líbí líbí :-D

19.02.2013 22:02:35 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí