Bezejmenná o lásce

Bezejmenná o lásce

Anotace: ...

Uplakané noci.

Noci beze snů.

Noci, kdy tekoucí slzy

dotýkají se nejen mých rtů.

 

Noci, kdy spali jsme spolu

a najednou jsme kilometry vzdálení.

Padám jen dolů,

doufám v času vrácení.

 

Každičkou noc proplakanou

trávím myšlenkami na Tebe.

Na tu dobu kratičkou,

co spinkali jsme vedle sebe.

 

 

Autor Therentia, 20.02.2013
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D:D killing me softly with this shit song nananananaaá

21.02.2013 02:28:55 | Lagedama

killin :-)

21.02.2013 12:29:38 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí