ecce homo

ecce homo

Anotace: ...

Unavená pravda
Zašlapána v prachu
Nenávist i láska
Vyrůstá ve strachu
 
Střípky lživých slov
Dusot koňských kopyt
Dno prasklého poháru
Který nebyl dopit
 
Tisíc obřích monolitů
Nekonečnost galaxií
Na rezavou kolejnici
Na poplach již lidé bijí
 
Co se stalo,stalo se
Boží milost odvěká
Nenávist a zrada
Již ovládá člověka
 
Přežití je zákonem
Prvotním a hlavním
Desatero hříchů spáchat
Pryč s kodexem mravním
 
Máme všichni pocit moci
A zvrácenou pýchu
Není možnost návratu?
Pak jsme všichni k smíchu!
 
 
 
 
 
 
Autor Bakchus, 23.02.2013
Přečteno 430x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, whiolet, Psavec, chci_uverit, Inna M., poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, st

24.02.2013 11:26:50 | whiolet

Úplně všichni pochopitelně nejsou ti špatní, ale je faktem, že v globálu jde morálka do kopru a valí se to jako sud na nakloněné rovině.

23.02.2013 10:32:26 | Inna M.

Nemohu nic jiného,než souhlasit.

23.02.2013 10:47:23 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí