Dešťová smrt

Dešťová smrt

Anotace: ...

Pod nohou louže
veselých dní
a já už tuším,
že poslední.

Zacákat kalhoty,
užít si smrt,
pak už nic nebude,
pak ani prd.

To se hned objeví
víla dešťová,
před paní Bouřkou,
jistě mě neschová.

Tak dnes chci naposled
vystoupat k duze,
bude mi chybět tak tuze,
tak tuze.
Autor honnnzik, 23.02.2013
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Mia, loverose91, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí