Čas

Čas

Anotace: Nebýt "té jedné motivace" k psaní tak toho nenapíšu tolik co za poslední dva měsíce :-))

Čas

Čas je tím pánem když noc mění se v den.
Čas jako okamžik jež skutečnost promění v sen.
Čas který mění čtvero ročních období.
Čas za který lidé změní své podoby.
Čas co rychle utíká, když můžu být s Tebou.
Čas co se vleče, když mám být sám sebou.

Procházím zprávy a chtěl bych se vrátit v čase.
Ticho je a stýská se mi po Tvém hlase.
Nikdy nepochopím, proč lidé se tak rychle mění.
Teď už nedoufám, že něco se snad v lepší změní.
Vím, že zapomenout na Tebe chce prostě čas.
Já ale zapomenout nechci, chtěl bych Tě vidět zas!
Chtěl bych cestovat v čase a hledat paralelní světy.
Najít ten svět, ve kterém platí "JÁ A TY"...
(LSI, 21.2.2013)
Autor LSI, 24.02.2013
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: lucie.Tee, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí