Emancipace

Emancipace

Anotace: ...

Jsme jenom ženy.
Nic na tom nezmění
chemické složení,
v kalhotách chození,
bariér boření.

Ve vztahu k muži
se obzory zúží
v okénko malé,
nedokonalé.

Ač chtěly jsme dobýt svět,
historické předurčení,
naše plány zcela změní
mužů pevné postavení.
Tisíce abortů,
zničenou aortu,
potomků plození,
nekonečné kojení...
Máte nám co závidět.

Každý měsíc nálady,
snižované náklady,
starosti o děti
a když svěžest odletí
složitá oprava...
závěrečná poprava

Toto jsou stránky stinné.
Po letech v roli služky
nemajíc řády,stužky,
nemožnost zbavit se vrásek,
nefunkčnost pleťových masek.

A chlap?Jde k jiné.
Autor Lucisska, 25.02.2013
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Bakchus, .K.r.i.s.t.y., poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslíš, že je to tak zlé?

25.02.2013 10:06:34 | .K.r.i.s.t.y.

Nevím,jak jinde,ale všeobecně ano,bohužel.

26.02.2013 06:58:26 | Lucisska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí