Modlitba

Modlitba

Anotace: ...

Ochraň mě, Bože můj, před šťastným bytím,

nikdy už neptej se, co vlastně cítím.

Ignoruj úspěšně všechny mé prosby,

touhy i vášně já dávno jsem pozbyl.

 

Zatluč mě do země, stejně jsem z prachu

a v prach se obrátím, možná ze strachu.

Dej šanci jinému, můj svět je prázdný,

místo svých přátel teď vidím jen... blázny.

Autor free.poet, 01.03.2013
Přečteno 627x
Tipy 8
Poslední tipující: Arwen79, Dablovamilenka, aley, Cizí neštěstí, Miriska, Bakchus, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí