Blíž k peklu.

Blíž k peklu.

Anotace: Myšlenky narkomanky.

Když vykonám dobrý skutek,
padne na mne těžký smutek.
Varovný signál v hlavě zaječí,
"čiň čertu dobře,peklem se odvděčí"!

A tak jsem pochybnostmi zmítána,
může to tak být?Čeká mě zatracení?
Či snad je to výstraha,
ať se můj život z gruntu změní?

Mám snad již přestat
pomáhat bližním svým?
Neshánět léky,
trávu a pervitin?
Injekční stříkačky,vatu,líh?
Vše kvůli prášku,bílému jak sníh.

Odolám tomu všemu pokušení?
Když ano,co se vlastně změní?
Ač jsem již mnohokrát osudu utekla,
stále mám pocit,že řítím se do pekla.

Výrobce,dealer,uživatel.
Koupit si drogu za pakatel.
Už dost!Rozhodnu rázně.
Tentokrát myslím to vážně!

Odmítám účast na těchto obchodech,
pro vás nikdy již prstem nehnu.
Naposledy však,před domem,na schodech
na rozlučku si ještě jednou šlehnu.

Přátelé,ráno,když svítalo,
dumajíce nad marností svého počínání,
pokušení mě znovu dostalo.
Jsem zpět!Má maličkost je opět k mání
a tentokrát již na stálo.
Autor Lucisska, 03.03.2013
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí