Zajatec

Zajatec

Anotace: ...svého vlastního svědomí. Marně volajíc po pomoci, něco vyššího než vlastní vědomí. Vědomí z myšlenek rozbíjejíc mé vlastní já a strkajíc mě blíž a blíž ku propasti...

Jsem zajatej
v ostřížím zraku
svýho svědomí.

Často dojatej
pod křidlý ptáků
z nevědomí.

Ulítám na malichernostech
jako vítr v copáncích dívky
které toužila po mojích rtech
kde jste vy světlé zítřky.

Jsem spoutanej
tím co se má
a tím co se musí.

Nejsem nevinnej
ne, to nejsem já
a to se mě hnusí.

Ztrácím se v každodennostech
jako oblaky mraků nad fialkami zbabělosti
spoutaný v okovech
díky sobě a nedobrovolné dědičnosti.
Autor Tom XVI, 04.03.2013
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bakchus, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí