Samotář

Samotář

Anotace: ...

Jsem jako klas,
poslední v lánu
Jediný válečník,
jenž postavenu slavobránu
má až ke hvězdám.
Ztracený v času,
slepotou postižen,
zloděj,
při krádeži přistižen.
Vrah,obětí ubodán.
Jsem ten,který nic necítí,
pavouk,lapen do sítí,
papež,co zhřeší,
milionář bez přístřeší.
Matador,poražený býkem,
ticho,krátce před výkřikem,
poslední mincí,kterou mám.
Směsice žalu i radosti,
uprostřed místnosti
zatracen
a sám.
Autor Bakchus, 06.03.2013
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: teniska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady řeknu jen jedno,krásně vyjádřeno!!!

06.03.2013 08:57:23 | xoxoxo

Díky moc.

06.03.2013 12:38:06 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí