JÁ , NESROVNATELNÁ

JÁ , NESROVNATELNÁ

Anotace: Ona a já. Má všechno, co jsem celý poslední rok chtěla..Vím, že je lepší a že se s tím nedá nic moc dělat, tak se podle toho řídím.Z naivky, kterou cloumaj city chladnou diplomatkou.

JÁ , NESROVNATELNÁ

Havranní vlasy.
Tvář bledá..
Tak křehká..
Rachitická.

Slepila mi řasy.
Na obraz můj sedá..
Má role není lehká..
Ale politická.

Páté kolo u vozu.
Ta do počtu, ta třetí..
Úloha, která mi náleží..
Úloha, která mi padne.

To jsem já, v plném provozu.
Jak ten čas ale letí..
Komu na tom záleží?!
Že pro mě to není snadné.
Autor Turmalina, 28.02.2005
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí