Karma útočí

Karma útočí

Anotace: ...mám, co si zasloužím. A strašně mě to momentálně s***!

Mám křivá záda a bolavá kolena
a ruce odřené od přemíry proseb
Život mi pod nohy hází svá polena
Poslušně packuju po zbytcích trosek

Jeden sen za druhým jen v prach se mění
A osud klečí mi na krku
Nemám už chuť dále vzdorovat dění
Ach, Bože, ať není mi do breku!

Skrývám se v pokoře a stále čekám
Vyhlížím konec své samoty
Uctivá poklona, klobouk svůj smekám
v drásavém hávu své fintěné dobroty

Nemám už ani chuť stavět se na zadní
a předstírat dál, že je vše v pořádku
A stejně jak uběhlo do teď už mnoho dní
stále víc sám sobě stahuju oprátku
Autor Ahimsa, 12.03.2013
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Samanta, myší královna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, z karmy taky můžeme dostat otravu, naštěstí máme doma bojler a na bytě kotel.

12.03.2013 17:59:56 | myší královna

V seriálu Jmenuju se Earl je Karma hlavním tématem, ale je to ujetý. :))

12.03.2013 09:29:10 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí