Světlušky

Světlušky

Anotace: Další smutná báseň.

Deset milionů světlušek když ti krouží nad hlavou,
zdá se ti jako když plaveš pod vodou.
Už nelíbí se ti smát,
asi už se chceš jen všeho bát.
Deset milionů světlušek dalo ti dar,
a teď jen doufají že nevyjde na zmar.
Už nelíbí se mi jen brát,
chci jim na oplátku i něco dát.
Světlušky už se nevrátí,
a kdyby jo můj čas tím zkrátí.
Ale asi jsem za to rád,
že už nejsem s nimi kamarád.
Autor Selena-J, 12.03.2013
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí