Opuštěně neodpouštím

Opuštěně neodpouštím

Anotace: Šest let, co mě opustila ONA.

Před šesti lety mi puklo srdce.

Odsuzuj mě za smích,
to jest moje vykoupení.

Boj se mě za pláč,
to je moje uvolnění.

Jsem cynik, zlá, krutá, perverzní, nechutná.

Hodná, milá, přátelská, dobrosrdečná.

Upřímná,
protože na to mám právo.

Život mě naučil,
tak se sakra vzchop, Evo!

Ano, mami! Neser, mami!
Láska, vztek, nenávist, falešný černý humor.

Sfouknu svíčku a budeš zase pryč...
Autor kryndy, 16.03.2013
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé křivdy se nezacelí...

19.03.2013 12:46:25 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí