Jedna slza za druhou

Jedna slza za druhou

Anotace: Není fér, když se kvůli tobě takhle cítím...

Za každé tvé slovo jedna slza ukápne
za každé setkání jedna z tváře opadne.
Kvůli tvému úsměvu vyklouzne zpod víčka
jeden tvůj pohled... a už padá na líčka.

Za každý úšklebek jednu kapku ti věnuji,
za tvoji lhostejnost hned dvě tváří putují.
tři letí, čtyři kanou, když ukážeš mi záda,
pak přidá se další a další - jedna za druhou padá.

Ať uděláš cokoli, řekneš co chceš,
budeš stát nohama na zemi nebo pokoříš věž,
Můžeš křičet a prosit mě, můžeš vzteky i skákat...
Ale nikdy mě nedonutíš přestat kvůli tobě plakat.
Autor wendy.poezie, 17.03.2013
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty ze skutečného života už takové bývají :)...díky :)

13.04.2013 01:43:17 | wendy.poezie

líbezně smutná...

13.04.2013 01:29:58 | Dominik Plesr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí