Milenec smutné vidiny

Milenec smutné vidiny

Anotace: ...

Sedím v křesle, ruce prázdné
v klíně žádná hezká žena 
z čaje pára stoupá k nebi
zírá na mě bílá stěna 

 

chybíš mi
když tichou nocí housle kvílí
chybíš mi
když hvězdy teskně pějí
chybíš mi
když tichou nocí tančí víly
chybíš mi
když sny se na mě smějí

 

od rohu k rohu, nahoru dolů
v klíně žádná hezká holka
kde ztratila se, kde?
ta romantická kapitolka

 

chybí mi,
když půlnoc brousí struny
chybí mi
když lunu lovím z hladiny
chybí mi,
když sedím tiše u ní
chybí mi
když sedím jen u vidiny

 

Autor Muta cum liquida, 18.03.2013
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I přes stesk je to pěkné :)

18.03.2013 23:06:01 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí