Plačtivá?

Plačtivá?

Anotace: x

Jsi tu se mnou víc když tu nejsi.
Soustředěný myšlenkou lítáš si nad krajem.
Přede mnou žhavý,
před nimi chladný.
Když prahnu po tvých dotecích,
nevnímáš...
Mateš mou hlavu, pleteš mou mysl.
Čteš si.
Za moji směnu celou knížku.
Máš lebky na mikině
a tichostí připomínáš myšku.
Zjevem taky, ale to je jen klam
ikdyž já tě asi nikdy nepoznám.
Škrábeš mě na zádech a já si říkám
Ach...
To je to, co mi chybělo
ve všech hrách.
Dáváš mi boty, ve kterých chodit,
blyštivý střevíčky pro chvíle ticha.
Plamen, abych si mohla zapálit.
A zahřát se, kdyby mi byla zima.
Dáváš mi kámen, který svírám v dlani
když šeptám AMEN...
Ale sebe mi asi nikdy nedáš.
Autor LadyElis, 21.03.2013
Přečteno 373x
Tipy 11
Poslední tipující: Anjesis, Draconian, Nergal, seh, Miriska, enigman, Bol, Morgenstern
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

City se dneškem nenosí...
tak zněla tvá slova vezdejší
a já o nich hodně přemýšlela.
Máš pravdu, dnes se nenosí.
Ale co řeklo by to o muži z dávných dob,
jež ušlechtilou mluvou se značí?

21.03.2013 22:05:48 | LadyElis

Do skály vepsáno jeho jméno,
nejde se přiblížit k rákosí,
a srdce je někdy utajeno,
když city se dneškem nenosí...

pochopí...
nebo poprosím...

snad pochopím.

21.03.2013 21:50:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí