Konečné zúčtování

Konečné zúčtování

Anotace: ...

Sbírka: Co život dal a vzal.

Život jako houpačka,
samá prudká zatáčka,
horské průsmyky.

Zrody,zániky.

Sázky na špatné koně,
tápání,jsouc honěn
minulými činy.
Tresty za zločiny

co spáchali jiní.

Přílivy a odlivy,
prudké poryvy
i bezvětří.

Život mě nešetří.

Apatie,radost,žal,
osud,co vše krásné vzal,
ďábel sám mu zatleskal.
Láska kdesi v podvědomí,

Žiji dál...již bez svědomí!

Samota je přítelkyně,
mnoho citů ve mně dříme
bez možnosti vyjádření.

Touha?Láska?Již není!
Autor Bakchus, 29.03.2013
Přečteno 371x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí