Hádanka part 2

Hádanka part 2

Anotace: Rébus

I lidé s úsměvem si často zoufají,
to jsou slova pravdivá nadmíru.
Zoufám si, když nebem se toulají
bělostné útržky krepového papíru.

Sleduji komíhání krystalů z nebe,
ležím bezděčně na otomanu naznak.
Rozpačitě ptám se samotného sebe:
Mám v nich spatřovat div či zázrak?

Mnohé z nich v mžiku, po dopadu tají,
ty šťastnější ve větvích stromů ulpívají.
Jedna ke druhé - často mlčky uléhají,
na střechách domů, rozesetých v kraji.

Nu což? I mince má rub a také líc,
dál se hodlám před nimi skrývat.
Mám něco peněz, nájemné na měsíc
proto se na ně, mohu nerušeně dívat!
Autor kudlankaW, 01.04.2013
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: střelkyně1, Avola, Joe Vai, Miriska, Kett, Elisa K.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí